tarieven en vergoedingen

Tarieven 2019

Eerste consult: 125,00 euro (maximaal anderhalf uur)

Preventief consult: 125,00 euro

Eerste consult kind < 12 jaar: 95,00 euro (maximaal een uur)
Vervolgconsult: 95,00 euro (maximaal een uur)
Half consult : 47,50 euro (maximaal een half uur)
Tel./ email consult : 23,75 euro (maximaal een kwartier)
Nasturen recept: 10,00 euro

3Care programma: 135,00 euro (exclusief consult)

Betaling

Na afloop van het consult stuur ik je een nota per email of geef deze geprint aan je mee. Je wordt vriendelijk verzocht de consulten per pin of contant te voldoen.

Annuleren/verzetten van afspraken

Consulten dienen 48 uur in werkdagen te worden geannuleerd of verzet. Niet (tijdig) afgemelde of verzette afspraken worden in rekening gebracht.

Hoeveel consulten nodig?

Het aantal consulten dat nodig is hangt af van de complexiteit en de duur van de klachten. Na elk consult zal ik in samenspraak met je bepalen of een vervolgconsult gewenst is. Na maximaal 5 consulten moet je een duidelijke verbetering van jouw klachten ervaren.


Vergoedingen

Voor een overzicht van ziektekostenverzekeraars die  voor 2019 mijn behandelingen vergoedingen is de volgende link handig:

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen

 

Via de aanvullende verzekering worden mijn consulten door de meeste ziektekostenverzekeraars  (gedeeltelijk) vergoed. Het criterium daarvoor is of zij therapeuten aangesloten bij de  V.B.A.G. vergoeden en de door die therapeuten uitgevoerde therapieën.  Voedingssupplementen zijn voor eigen rekening. Bepaalde homeopathische middelen worden wel vergoed. Ik zal dit altijd aan je melden.
Advies: vraag bij jouw verzekeraar na wat vergoed wordt.
Op grond van de genoemde beroepsvereniging wordt er vergoed. Echter let op: bij sommige ziektekostenverzekeraars moet je ook nog checken welke therapieën ze vergoeden.

 

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen: V.B.A.G. en R.B.C.Z.
AGB code: 90029939/90008915

 

Klachtenregeling

Het kan zijn dat je ondanks de zorgvuldigheid waarmee ik mijn behandelingen verricht een klacht hebt over mijn behandeling. Blijf daar niet mee zitten! Je kunt de volgende stappen nemen lees verder..

 

Bron: Independer