praktijkinfo

Praktijkfilosofie

"Het lichaam en de geest zijn gedoemd te genezen". Deze uitspraak houdt in dat het lichaam en de geest altijd streven naar genezing. Dit wordt ook wel herstel van homeostase of evenwicht genoemd. Dit zelf genezend vermogen heeft ieder van ons in zich. Samen met jou ga ik onderzoeken wat jouw zelf genezend vermogen belemmert.

Niet ik ga je genezen - dat kan helemaal niet- je gaat jezelf genezen. Wel zal ik je adviezen geven waarmee je jouw gezondheidsklachten kunt verbeteren. Je gaat zelf ervaren welke adviezen voor jou werken en welke niet. 

Soms is een ziekte zodanig verankerd in een systeem dat genezing niet meer mogelijk is. In die gevallen is symptoombestrijding met natuurlijke middelen een goede optie.

 

Zelf de regie

Wanneer je bij mij klaar bent met de behandelingen, weet je als het goed is hoe je jouw klachten kunt voorkomen.

Mooier dan een patiënte het onder woorden bracht kan ik het niet zeggen: "Naar jezelf, je lichaam en gevoel luisteren is

de grootste en mooiste les die ik geleerd heb."

 

Praktijkinfo praktisch

OPENINGSTIJDEN

De praktijk is geopend op maandag, woensdag en vrijdag.

Op die dagen is er een telefonisch spreekuur van 12.00 tot 13.00 u.

T: +31644528556

Indien ik de telefoon niet beantwoord, spreek aub mijn voicemail in dan bel ik je terug.

 

AFSPRAKEN VERZETTEN OF ANNULEREN

Je wordt vriendelijk verzocht om afspraken binnen 48 uur in werkdagen te verzetten of te annuleren. Niet (tijdig) afgemelde consulten worden in rekening gebracht.

 

BETALING

Je wordt vriendelijk verzocht de consulten per pin of contant af te rekenen.


Behandelovereenkomst

Volgens de wet ben ik verplicht je een behandelovereenkomst voor te leggen en te laten ondertekenen. Hiermee voldoe ik tevens aan de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking), die per 25 mei van kracht wordt. Dit houdt o.a.in dat je toestemming geeft aan mij om jouw (persoon)gegevens op te slaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze gegevens veilig worden opgeslagen. Wat de AVG nog meer inhoudt kun je lezen in de Privacy verklaring.

 

Je kunt het formulier downloaden door op de volgende knop te klikken. Breng het ondertekende formulier aub mee naar het eerste consult.

Download
Behandelovereenkomst
Behandelovereenkomst versie 5 22-04-20.p
Adobe Acrobat document 562.5 KB